Τα makeup νέας γενιάς ήρθαν στα Sephora
28 Νοεμβρίου, 2019 By admin Off

Τα makeup νέας γενιάς ήρθαν στα Sephora

By Ιλιάδα Κλάγκου
@kiss_laurenne

Είτε αναζητάς ακόμα το ιδανικό makeup για την επιδερμίδα σου, είτε αισθάνεσαι πως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις το makeup που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να κάνεις την αγαπημένη σου βόλτα στα Sephora!

Ο λόγος: στα ράφια τους –στα καταστήματα αλλά και στο e-shop- θα ανακαλύψεις τα ολοκαίνουρια makeup που μόλις έφτασαν στην Ελλάδα, με την υπογραφή των πιο αγαπημένων exclusive brands. Και εμείς εδώ στα γραφεία της Sephora, που σπεύσαμε για first impressions, ένα έχουμε να πούμε: ετοιμάσου να μπεις σε σοβαρά διλήμματα!

Fenty Beauty by Rihanna Makeup- Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation

Η Rihanna αφιερώνει το καινούριο της makeup στις Fenty Beauty fans με κανονική προς ξηρή επιδερμίδα! Το νέο Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation τα έχει όλα: μέτρια προς υψηλή κάλυψη, μεγάλη διάρκεια, αέρινη υφή που απλώνεται τέλεια, φυσικά φωτεινό (αλλά όχι dewy) αποτέλεσμα, αλλά και φόρμουλα εμπλουτισμένη με έλαιο σπόρων σταφυλιού και υαλουρονικό νάτριο, που κρατούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη, απαλή και ελαστική για ώρες! Plus: κυκλοφορεί σε 50 αποχρώσεις, οπότε είναι μαθηματικά αδύνατον να μη βρείς το απόλυτο ταίρι της επιδερμίδας σου ανάμεσά τους!

EXCLUSIVE

-20%
100 (32ml)
FENTY BEAUTY BY RIHANNA

Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation
34,95 € 27,96 €
Make Up For Ever, Reboot Foundation

Ένα makeup εμπνευσμένο από το backstage των fashion shows, όπου οι επαγγελματίες έχουν μόνο λίγα λεπτά στη διάθεσή τους για να σβήσουν τα σημάδια της κούρασης, τη θαμπάδα, τις λεπτές γραμμές αφυδάτωσης, από τα πρόσωπα των μοντέλων. Το Reboot Foundation κλείνει στην καρδιά του μια προηγμένη τεχνολογία που διορθώνει άμεσα τα 5 σημάδια της κούρασης στην επιδερμίδα, χάρη στο συνδυασμό του makeup με το skincare! Στην καρδιά της σύνθεσής του βρίσκεται το Active Care Matrix, ένα έξυπνο βιοπολυμερές που αγκαλιάζει την επιδερμίδα σαν μια περιποιητική μάσκα, σβήνει την κούραση και χαρίζει φωτεινό, απαλό, άψογο δέρμα.

EXCLUSIVE

-20%
Y340 (30 ml)
MAKE UP FOR EVER

Reboot Foundation
41,50 € 33,20 €
Benefit Hello Happy Flawless Brightening Foundation SPF15

Ευτυχία είναι… μια απόλυτα φωτεινή, ενυδατωμένη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες! Αυτό το υγρό makeup μέτριας κάλυψης, με SPF15, είναι πολύ ελαφρύ και δίνει ένα τόσο φυσικό τελείωμα, που γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Περιέχει pigments νέας γενιάς που προσαρμόζονται σε δευτερόλεπτα στον τόνο της και την κάνουν να δείχνει πιο φωτεινή κάτω από οποιοδήποτε φως (φυσικό ή τεχνητό)- ταυτόχρονα, το υαλουρονικό οξύ έλκει την υγρασία στην επιφάνειά της και τη συγκρατεί εκεί για ώρες ενώ τα ειδικά επιλεγμένα εκχυλίσματα λουλουδιών, απογειώνουν τη λάμψη της.

EXCLUSIVE

-20%
Shade 01
BENEFIT COSMETICS

Hello Happy Flawless Brightening Foundation
34,95 € 27,96 €
Huda Beauty #FauxFilter Foundation

Μπορείς να φανταστείς social media χωρίς φίλτρα; Η Huda υπογράφει ένα makeup τόσο μοναδικό, που δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχείς για το πώς «γράφει» η επιδερμίδα σου στην κάμερα! Το #FauxFilter Foundation γίνεται ένα με την επιδερμίδα, «σβήνει» τις ατέλειες και καταλήγει σε ένα ματ, πουδρέ τελείωμα που δεν πνίγει αλλά αναδεικνύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με Argan Oil και Centella Asiatica, γνωστά για την ενυδατική δράση τους, ώστε παράλληλα με την πλήρη κάλυψη η επιδερμίδα σου να απολαμβάνει και εντατικό skincare!

EXCLUSIVE

-20%
Milkshake 100B
HUDA BEAUTY

#Fauxfilter Foundation
41,95 € 33,56 €
Kat Von D Beauty Lock-It Foundation

Το νέο, υγρό foundation της Kat Von D προσφέρει κυριολεκτικά άψογη, πλήρη κάλυψη με μόλις 1-2 σταγόνες και, φυσικά, είναι vegan! Χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, το άψογο αποτέλεσμα που βλέπεις στον καθρέφτη πριν φύγεις από το σπίτι, μένει αναλλοίωτο όλη μέρα – επιπλέον, ακριβώς επειδή μένει απολύτως σταθερό, δεν έχει να ανησυχείς πως το αγαπημένο σου makeup μπορεί να λερώσει τα ρούχα σου! Trivia: για το design της Lock-It Collection η Kat Von D εμπνεύστηκε από ένα vintage βουλοκέρι.

EXCLUSIVE

-20%
Light 45 Warm
KAT VON D BEAUTY

Lock-it Foundation
37,95 € 30,36 €